Instagram

Instagram

tisdag, juli 24, 2012

Norge har gått vidare

Lisa Maria Husby överlevde skjutningen på Utøya. Två av hennes bästa vänner dog. När jag var i Norge fick jag uppleva både glädje och sorg. Landet har sörjt i ett år, och fortsätter att sörja alla som dog den 22 juli 2011. Sorgen har utvecklats till framtidstro. Oslo och Norge börjar gå vidare. Det är bra. Tack alla som ville prata med mig och reportern Maria Rydhagen!

3 kommentarer:

Alex Ljungdahl sa...

Bra! Bra blick. Bra kopiering.

Jens L´Estrade sa...

Tack Alex! Blev ganska nöjd med denna bild :). Hon har gråtit och är rödgråten, men ändå har hon en glädje och framtidstro. Jag kommer aldrig förstå vad hon har gått igenom där ute på ön, men kan bara önska henne all lycka till med sitt liv! :).

Oliviasphotolife sa...

Det ärså himla tragiskt.
Måste även fråga om du brukar gilla mina bilder inne på www.facebook.com/oliviasphotolife eller har jag förväxlat dej?