Instagram

Instagram

söndag, juli 22, 2012

Peka inte på säpo!


Jag är i Norge med reportern Maria Rydhagen. I dag petade jag på en "säpovakt", tänkte att han kunde stå ett fotsteg åt höger, eller vänster. Det skulle jag inte ha gjort. "Du pekar inte på mig igen!", sa han, argt och med en arg blick. Ja ja. Det var värt ett försök. Nu ska jag gå och käka lite skräpmat. Första mål mat för dagen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Muhaha - det skulle jag velat se! Blev du skraj eller var det med glimten i ögat?

Stannade uvanför ön i onsdags och visade LiU-gruppen den otäcka platsen.

Jens L´Estrade sa...

Jag blev arg. Man kan faktiskt samarbeta. Många ser oss fotografer som ohyra och som bara dräller runt. Det irriterar mig.

Vad är LIU-gruppen för något?

Ja, det är en speciell plats. Svårt att förstå vad som faktiskt hände där ute.