Instagram

Instagram

tisdag, juni 19, 2012

Sommar med stort S!

Har nyss varit ute och sprungit. Måste vara på topp i morgon. Då börjar något nytt i mitt liv. Sommarvikariat på Expressen, stationerad i Stockholm. Ska bli grymt roligt och lärorikt. Kommer bli en toppensommar och jag är redo att jobba dygnet runt!
När jag var 11 år drömde jag om att jobba på Expressen. Nu är det verklighet! En stor milstolpe i mitt liv.

Mer om Expressen kan ni läsa på chefredaktören Thomas Mattssons blogg: http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/

 Nu kör vi! Ses på fält eller bland spalterna.1 kommentar:

Peter Holgersson sa...

Kör hårt grabben och kanske ses vi de dig på någon trevlig fotbollsmatch nere i Norrköping/Åtvidaberg eller friidrott på Stockholms Stadion :-) Men jäklar vilken låg medelålder på bilden!