Instagram

Instagram

onsdag, januari 18, 2012

Snabba puckar

Tredje dagen på jobbet har jag fått hänga i riksdagen, men det berättar jag om snart.
Nu berättar jag om när jag hängde med fotografen Claudio Bresciani. Det gjorde jag i går.
Det var en lugn arbetsdag. Kom tråkiga nyheter för Scanpix och ett svagt nyhetsflöde. Då passade jag på att fixa och dona med lite saker.
På eftermiddagen drog vi till skivbolaget Universal för att plåta Ulrik Munther. Mörkt ute, "tråkiga" lokaler och lite tid. Det är vardag för fotografer. Claudio visade smarta knep för att få flera varianter på kort tid. Något tidningarna efterfrågar. Han löste uppgiften snabbt och bra. Sätter press på mig. Det ska han göra.
Vi satt och pratade länge i går. Bilder, jobb och framtid. En trevlig man, och duktig fotograf.
Känner mig bara mer och mer välkommen för varje dag. Här kommer jag trivas som fisken i vattnet!

Inga kommentarer: