Instagram

Instagram

torsdag, december 29, 2011

Dålig dag på jobbet?

Timrå fick stryk med 3-7 i går. Djurgården körde över dem. Tråkigt, tyckte både jag och spelarna. Känslor kommer upp och besvikelse. Naturligt.
Målvakten Joakim Lundström kämpade tappert, men hans besvikelse var stor efter matchen. Klubban hårt i isen. Klubban hårt i sargen. Klubban mot fotografen.
Alla får vi ha en dålig dag på jobbet, men man måste vara professionell. Spelarna gör sitt jobb. Jag gör mitt. I går tog jag bilder i spelargången. Det gillade inte Lundström och kastade sin klubba mot mig. Den träffade mig inte, men respektlöst enligt mig.
Så här blev resultatet i dagens tidning. Läs artikeln på webben här: http://st.nu/sport/timraik/1.4241178-annu-tuffare-lage-for-timra
Kvällens utrustning:

Inga kommentarer: