Instagram

Instagram

måndag, december 05, 2011

ARG!

Jag fick för en stund sedan ett samtal från en telefonförsäljare. Först presenterade hon sig inte utan "sluddrade" på i rask takt. Jag frågade artigt vart hon ringde i från och hon berättade att hon ringde från från Lokaldelen. Hon påstod samtidigt att vi hade ett avtal och att mina företagsuppgifter skulle kontrolleras.
Jag berättade snabbt och bestämt att vi absolut inte hade något avtal. Då påstod hon att jag tackat ja till ett avtal som första året skulle vara gratis, men som nu skulle kosta pengar. Jag protesterar. Då är hon så pass fräck och påstår sig ha skickat ut en påminnelse om detta. Trots att något avtal aldrig har upprättas. Ytterligare en lögn!
Jag blir mer bestämd och förklarar att vi aldrig har tecknat något avtal. Ber därför kvinnan skicka mig ljudfilen för ett muntligt avtal eller ett skriftligt avtal med min underskrift. Sedan slänger jag på luren. Arg och förbannad.

Ringer genast upp Lokaldelen och frågar vad som hänt. De kontrollerar och ser att jag inte finns i deras register.
Jag har blivit utsatt för ett BLUFFföretag!
Så här får det absolut inte gå till i företagsvärlden!

Inga kommentarer: