Instagram

Instagram

måndag, april 25, 2011

Mötet med människor

Att ta bilder är mitt jobb. Det gör jag nästan varje dag. Ofta möter jag människor som aldrig har varit med i en tidning eller träffat en yrkesfotograf förut. De kan vara obekväma och oroliga att de inte ska bli bra på bild. Det är min uppgift att se till så de känner sig trygg och bekväm när jag fotograferar. Alla vill vi att resultatet ska bli bra.
Blev extra glad när jag hittade en blogg som skrivit om mitt besök när jag tog bilden som ni ser i inlägget.
"Och det gick jätte bra :) Verkar vara en kanon fotograf! Var nyss in & kikade på hans portfolio HÄR :) Avslapnande & bra kille,verkligen!" Bloggen: http://snoj.blogg.se/

Det är ett gott betyg, och jag hoppas att hon blev nöjd med resultatet.

1 kommentar:

sofie sa...

Jag blev jätte nöjd! :)