Instagram

Instagram

onsdag, januari 06, 2010

Fotokväll i Stockholm

Jag ska dit. Ska ni?
Från ungmedia.se:
Ung Bild anordnar i samarbete med Ung Media och Bakom Rubrikerna på DN/Expressen en upprepning på förra årets succé, Ung Bilds fotokväll i DN-huset i Stockholm den 14 januari kl. 17-21. Två fantastiska fotografer kommer föreläsa om allt från featurefotografering till porträtt- och nyhetsfoto. Missa inte denna fantastiska kväll! Och du - du får veta allt om Ung Bild - Sveriges största fototävling för unga fotografer!

Vi bjuder på lättare förtäring samt dryck. Om du är allergisk eller behöver specialkost av andra skäl ber vi dig ange detta nedan. Ta gärna med kamera då vår kunniga personal finns på plats och gärna ger tips och råd!

Anmälan görs här: http://ungmedia.se/fotoafton/

Inga kommentarer: